تحقیق در مورد آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی

تحقیق در مورد آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی
تحقیق در مورد آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی

20,000 تومان

خرید و دانلود آنی

خرید پروسه انلاین کتاب ، فایل پاورپوینت و طرح درس و مقاله های دیگر

پشتیبانی از دانلود های ناموفق

پشتیبانی از سروش + واتساپ + تلگرام

شماره پشتیبانی

09103705578

تحقیق در مورد آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی در 71 اسلاید پاورپوینت آماده تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این مقاله ما در این پست در سایت دانشکده ها قسمتی از متن این تحقیق را در قسمت پایین قرار خواهیم داد تا بتوانید قبل از دانلود پاورپوینت مرور کوتاهی را بر توضیحات داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی

 

شاه بلوط هندي Aesculus hippocastanum L. تيره هيپوكاستاناسه

شاه بلوط درختي است بلند با چوبي شكننده و شاخه هايي پوشيده از برگ هاي متقابل پنجه اي شكل. گل هاي آن سفيد مايل به زرد و خوشه اي هستند. ميوه آن نيز به صورت كپسول خارداري است كه يك تا سه دانه در آن قرار دارد. موطن اصلي آن مناطق بالكان و شرق مديترانه است.

تكثير آن به روش كاشت دانه است. براي نگهداري و استفاده دانه ها بايد كاملا رسيده باشند.

ميوه شاه بلوط هندي محتوي 28 درصد ساپونين،  آسين و آسكولين، فراكسين و تانن است. از اين مواد در تركيبات دارو هاي صنعتي جهت درمان ناراحتي هاي قلبي يا گردش خوناستفاده مي شود. مواد موثره روي مقاومت ديواره وريدها، افزايش نفوذپذيري كرونر ها و انعقاد خون نيز اثر دارند. از اين مواد در درمان واريس و التهاب مجراي تنفسي فوقاني (خلط آورها) نيز استفاده مي شود.

در طب عاميانه ميوه بلوط را براي درمان اسهال مزمن يا مقاوم و اسهال خوني به كار مي برند و در قديم براي درمان مالاريا نيز از آن استفاده مي كردند. در مورد استعمال خارجي از جوشانده شاه بلوط هندي براي شستشوي زخم ها، ورم سرمازدگي، و برخي بيماري هاي پوستي و التهابات جلدي (ليخن) و بواسير استفاده مي شود. در دانه هاي اين گياه تركيباتي از نوع كومارين وجود دارد كه در كرم هاي آفتابي و محافظ به عنوان افزودني به كار مي رود.

از بلوط استفاده هاي صنعتي نيز مي شود. به اين معني كه از آن براي تهيه پودر شستشو و مواد كف كننده براي آتش نشاني نيز استفاده مي كنند و ضمنا به عنوان ماده غذايي با ارزش براي تغذيه حيوانات نيز به كار مي رود.

توسكا Alnus glutinosa L. تيره بتولاسه

توسكا درختي است با شاخه هاي خاكستري پوشيده از لكه هاي كوچك قهوه اي (زگيل هاي پوست درخت) و چوبي به رنگ تيره. برگ هاي آن بيضي شكل و دندانه دار بوده نوك آن ها هلالي است. سطح اين برگ ها خصوصا در دوران  جواني خيلي چسبناك است.

درخت توسكا داراي گلهاي دوجنسي است، گل هاي نر آن به صورت نگين يك سال قبل از گل دادن گياه ظاهر   مي شوند. گل هاي ماده اين درخت مانند نگين هاي تخم مرغي شكلند و سپس به حالت چوبي درآمده در تمام سال روي درخت باقي مي مانند. ميوه آن خشك و بدون پوسته و بال مانند است. اين گياه در تمام اروپا، آسيا و آفريقا خصوصا در مناطق پر آب مي رويد.

براي مصارف دارويي برگ هاي جوان و چسبناك و برخي مواقع پوست اين درخت را از روي شاخه هاي جوان (ترجيحا زماني كه درختان را قطع نموده اند) جمع آوري مي كنند. قسمت هاي جمع آوري شده را در سايه و درجه حرارتي كه از 40 درجه سانتي گراد فراتر نرود خشك مي كنند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تحقیق در مورد آشنایی با تعدادی از گیاهان دارویی مرتعی”